Ilmoittautuminen Fin5-suunnistusviikolle

Kilpasarjat: kilpasarjojen ilmoittautuminen on päättynyt

 

  • Kilpasarjoihin osallistuvat ulkomaalaiset ilmoittautuvat ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen osallistumismaksu maksetaan Fin5Shopissa. Kaupan maksutapavalikoima on erittäin laaja.

 

Avoimet sarjat: Verkkoilmoittautuminen on päättynyt. Avoimiin sarjoihin voi ilmoittautua kilpailukeskuksessa. Osallistumismaksu maksetaan kuntoinfossa.

  • SSL lisenssisuunnistajat ilmoittautuvat suunnistuksen Irma-palvelun kautta (SSL kilpailuluvan eli lisenssin hankkineet). Ohjeet lisenssin hankkimiseksi.

 

  • Avoimiin sarjoihin osallistuvat ulkomaalaiset ja henkilöt, joilla ei ole SSL lisenssiä, voivat ilmoittautua suunnistusviikolle ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen osallistumismaksu maksetaan  Fin5 Shopissa. Kaupan maksutapavalikoima on erittäin laaja.

 

ePassi – Avoimien sarjojen osallistumisen koko viikoksi (5 suunnistusrataa) voit ostaa myös ePassilla. Tapahtuman löydät käyttöpaikkahaulla Fin5 2019 / Avoimet sarjat. Mikäli mahdollista, lähetä meille tieto ilmoittautumisesta sähköpostilla osoitteeseen fin5kuopiotahko@gmail.com, jotta voimme syöttää tietosi ilmoittautumisjärjestelmään etukäteen. Ilmoita spostissa nimi ja mahdollinen seura sekä suunnistuksen lisenssinumerosi. Seura- ja lisenssitieto ei ole välttämätön.

 

Mikäli sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä fin5kuopiotahko@gmail.com.

Gdpr (tietosuoja)