Kilpailumaastot

Rautavaaran lentokeskus

Osakilpailut 1. ja 2. (14.-15.7.2019)

Maasto on nopeakulkuista kangasmaastoa, jossa näkyvyys on erinomainen. Tietyissä osissa kilpailualuetta suppakuopat ja harjurinteet hidastavat suunnistusta. Polkuverkostot lentokeskuksen läheisyydessä helpottavat nuorempien sarjojen suunnistajia. Tiilikkajoki virtaa kilpailumaaston halki. Toivottavasti joen lumo ei häiritse keskittymistä suunnistustehtävään. Kartta lentokeskuksella on Jussi Silvennoisen ja Markus Räsäsen käsialaa.

Tahkon kylä

Osakilpailu 3. (17.7.2019)

Sprinttikilpailu käydään lomakylän alueella. Korkeuseroja sprinttimaastossa ei ole. Lomakylässä on runsaasti mökkejä aitoineen, jotka vaikeuttavat suunnistustehtävää. Kilpailu juostaan mökkikylässä, jonne ratamestarit ovat pystyneet suunnittelemaan kaikille sarjoille yllätykselliset radat. Sprinttikartan on tehnyt Markus Räsänen.

Tahkovuori

Osakilpailut 4. ja 5. (18.-19.7.2019)

Tahkovuoren mäkien päällä kartan lukeminen onnistuu kovassakin vauhdissa. Korkeuserot ja rinteiden tiettyjen osien pienipiirteisyys erottavat kilpailijat pääsarjoissa. Reitinvalinnoilla tulee olemaan merkitystä. Laskettelurinteen ympäristö polkuineen helpottaa eliittisarjalaisten sekä nuorempien ja ikäihmisten sarjojen suunnistajia. Tahkovuoren kartta on Jussi Silvennoisen maastotyön tulos.

 

Kilpailukeskusten sijainti:

Rautavaaran lentokeskus Google Maps

Tahkon kylä ja Tahkovuori Google Maps