Fin5 Kuopio-Tahkon ratamestariryhmä on ahkeroinut vuoden aikana kiitettävästi. Lähes kaikki rastipukit on jo rakennettu, vaikka kilpailuihin on aikaa vielä useampi kuukausi.

Rautavaaran lentokeskuksen maasto on erittäin nopeakulkuista, kuten kaikki Mehtä-Jukolassa 1996 pyyhältäneet ehkä muistavat. Kuulemma samoja rastipisteitäkin on käytetty. Taas on mahdollisuus onnistua suunnistustehtävässä.

Sprintin matkoja vielä hierotaan kuntoon. Enempää en tästä uskalla edes kirjoittaa. Sen verran kiihkeä sprintti on odotettavissa.

Tahkovuorella vauhti hidastuu korkeuserojen ja tarkempien rastipisteiden vuoksi. Kesän aikana kuulluista tarinoista päätellen osa pääsarjan Sm-kilpailuissa Tahkolla aikoinaan kilpailleista ikinuorista on edelleen lähestymässä viimeistä rastia.  Haastetta siis eliittisarjalaisille riittää tai sitten nuo kuullut tarinat ovat värittyneet vuosien saatossa. Muillakin kuin eliittisarjoilla radat on suunniteltu viikon kokonaisrasitus huomioiden, joten ikäihmiset ja lapset voivat talvehtia rauhallisin mielin. Tahkolla on hyvä olla.

Sarjat ja matkat