Enää muutama kuukausi aikaa kesän 2019 suurtapahtumaan Tahkolla. Kisaorganisaatio hyörii jo kuin muurahaiset pesässä. Jokainen kantaa omia korsiaan. Talkootehtäviä on kaikille osaajille: kilpailutoimisto, tulospalvelu, kenttätoiminnot, kartta- ja rataryhmä, ravintolapalvelut ja liikenne muutamia mainitakseni. Talkoisiin voit osallistua suunnistusviikkoa ennen tai jälkeen. Suunnistusviikon aikana talkooväen tarve on kuitenkin suurin. Yksittäinenkin talkoopäivä auttaa meitä suuresti. Yksin ei tarvitse puuhata; meitä on jo yli 100 vapaaehtoista ilmoittautuneena.

Tervetuloa rakentamaan Suomen parasta suunnistusviikkoa!

Talkooväen ilmoittautumislomake.

Talkooväen etuihin kuuluvat:

1.toimitsijaliivi (liivit ovat väljiä vrt. normaaliin kokoon)

2. osallistumisoikeuden kuntosuunnistukseen (1 talkoopäivä = 1 kuntosuunnistus)

3.ruokahuolto

4. kyydit Kuopio-Tahko-Rautavaara (järjestetään tarpeen mukaan)

5. Majoittuminen Nilsiän “alppikoulun” opiskelijamajoituksessa (järjestetään tarpeen mukaan)