Fin5:sta näyttää tulevan vuoden kansainvälisin suunnistusviikko. Tällä hetkellä viikolle on ilmoittautunut suunnistajia yhteensä 18 eri maasta. Ehkäpä he ottavat jo tuntumaa muutaman vuoden kuluttua odottaviin suunnistuksen MM-kilpailuihin Kuopio-Tahkolla? Kaukaisimmat urheilijat saapuvat Uudesta-Seelannista ja Australiasta. Näistä maista ilmoittautuneita on 23 suunnistajaa. Tahko näyttää olevan helposti saavutettavissa. Heitä odottavat varmasti erilaiset maastot kotimaisemiin verrattuina. Maastopankki karttuu ainakin 3 eri maastotyypillä. Tarjolla on mm. Mehtä-Jukolasta tuttua kangasmaastoa, paineensietokykyä mittaavassa sprintissä mökkiviidakkoa ja viimeisinä päivinä Tahkon tarkkoja rinnerasteja. Lisäksi Rautavaaran pitkät matkat koukkaavat kangasmaastosta poikkeavassa maastotyypissä.  Maisemat tulevat olemaan suunnistajalle ikimuistoisia, eikä Tahkon loppusuorakaan ole siitä tavallisimmasta päästä. Tervetuloa nauttimaan kansainvälisestä tunnelmasta!