Lähtöajat

Normaalien sarjojen lähtölistojen julkaisun yhteydessä AL-sarjojen juoksijoille avautuu online-palvelu, jossa hän voi käydä varaamassa itselleen vapaan lähtöajan jokaiselle kilpailupäivälle, johon hänellä on osallistumisoikeus. Näin hän voi sovittaa oman lähtönsä siten, että toiminta on sujuvaa esimerkiksi lasten ohjaamisen kanssa.

  • Lähtöväli näissä sarjoissa on minuutti ja lähtöaikoja varataan ajalle, jolloin lähtö on muutenkin aktiivinen.
  • Järjestelmä ei anna varata muiden varaamaa lähtöaikaa.
  • Järjestelmään tunnistaudutaan lisenssi- ja Emit-numerolla.
  • Järjestelmä näyttää vain vapaat ajat, ei muiden kilpailijoiden nimiä tai lähtöaikaan sijoitettuja numeroita.

Kilpailupäivää edeltävänä iltana klo 19:00 järjestelmä suljetaan. Suunnistajat, jotka  eivät varanneet lähtöaikaa, saavat järjestelmän arpoman lähtöajan. Kilpailupäivän toiminta lähtöpaikalla on samanlainen muiden sarjojen kanssa.

Ongelmatapauksissa tiedustelut sähköpostitse: ryde@resultfellows.com.