Vielä kaksi kisapäivää – kaksi mahdollisuutta suunnistaa Tahkon maastoissa.

 

Kuntosuunnistus tarjoaa elämyksiä, aivotyötä, luonnonrauhaa ja fyysisen kunnon testaamista. Tahkolla kuntosuunnistus on oivallinen paikka latautua arkipäivän rutiineista tai viettää hieman toisenlainen lomapäivä. Fin5-suunnistusviikko tarjoaa mahdollisuuden tutustua suunnistukseen loistavilla radoilla. Suunnistusviikon radat ovat monipuolisia, taitavasti suunniteltuja kaiken tasoisille ja kuntoisille suunnistajille. Tule mukaan!

Ratavaihtoehtoja on kuusi. Radan nimen ensimmäinen kirjain kertoo radan vaikeusasteen. A on vaikea, B keskivaikea ja C helppo. Tämän jälkeen ilmoitetaan matkan ”pituus”. Esimerkiksi A-pitkä on vaikea ja matkallisesti pisin. C-lyhyt taas on helppo ja lyhyt rata, joka sopii hyvin suunnistuksesta kiinnostuneelle.

 

Tahkolla kuntosuunnistusta on tarjolla Fin5-viikon torstaina (18.7.) ja perjantaina (19.7.). Ilmoittautuminen tehdään Piazzan pääoven vieressä ulkona: ”avoimet sarjat”.

Osallistumisen voit maksaa kortilla, rahalla tai virike- ja kulttuuriseteleillä.

Tervetuloa!!