Fin5 Kuopio-Tahko 2019 -suunnistusviikko on päättynyt.

Ensi kesänä Fin5 järjestetään Kuusamon ja Posion maisemissa. Tarjolla on jälleen viisi suunnistuspäivää. Ensi vuonna kaikki osakilpailut ovat maastokilpailuja. Kilpailukeskuksia on kaksi ja kisakylä sijoittuu Rukan matkailukeskukseen. Tarjolla on koillismaalaista vaaramaastoa, hyväkulkuista ja avointa.

Fin5 2020 toivottaa kaikki suunnistuksen ystävät tervetulleiksi Koillismaalle.

Mutta jos ennen sitä suunnistuttaa, niin Napapiiri-Jukolan väellä on terveisiä Fin5-suunnistajille.

”Ensi kesään kannattaa kerätä hyvä porukka ja suunnistaa Rovaniemelle eksoottiseen Jukolan viestiin. Moni on jo kertonut, että Napapiiri-Jukolassa voisi uskaltautua yöosuudelle, sillä näin valoisaa pimeää ei ole tarjolla pitkään aikaan. Jukola on viikkoa ennen juhannusta, joten siitä on hyvä jatkaa samalla kertaa juhannusviikon viettoa yöttömän yön maisemissa.

Nyt siis suunnitelmat ja porukka kasaan! Ilmoittautuminen alkaa joulukuun alussa. Esimerkiksi 6.12. on hyvä päivä ilmoittautua.”