Shop Fin5-verkkokauppa on avattu kotisivuillemme. Sen löydät otsakeriviltä kohdasta Shop and services. Verkkokaupan kautta on mahdollista maksaa osallistuminen Avoimiin sarjoihin eli ns. kuntosarjoihin ja vuokrata Emit-kortti suunnistusviikkoa varten. Omaa Emitiä ei siis tarvitse ostaa. Voit ilmoittautua vain tietylle päivälle tai koko viikoksi. Ohjeet ilmoittautumisesta löydät täältä. Avointen sarjojen ratoja ovat suunnitelleet seuramme 1.lk ratamestarit, joten laadukkaita ratoja on luvassa koko viikoksi. Ratavalikoimassa riittää vaihtoehtoja aloittelijoille ja metsien hurjakuntoisimmille kiitäjille.

Tarvitsetko lastenhoitajaa kuntoilun ajaksi? Muksulan henkilökunta huolehtii lapsistasi, kun olet viettämässä laatuaikaa suunnistaen. Uutuutena suunnistajille on tarjolla maanantaina iltamuksula, jolloin vanhemmat voivat hetken yhdessä nauttia hiljaisuudesta. Ei tarvitse sanoa mitään; tyhjä katse silmissä katsotaan kohti taivaanrantaa. Ihana hiljaisuus. Harvinainen tilaisuus lapsiperheessä.

Verkkokaupasta voit etukäteen ostaa pysäköintilipun. Ostoksestasi jää tieto järjestelmäämme. Lipun voit noutaa Infosta saavuttuasi paikalle. Verkko-ostaminen nopeuttaa infon toimintaa ja vähentää ruuhkia.

Kisatuotteita on saatavilla sekä verkkokaupasta että kilpailukeskuksen myymälästä. Fin5-hikipanta, -pipo, -pyyhe ja varustepussi ovat tyylikkäitä tuotteita kisapaikoilla. Tuotevalikoima lisääntyy talven aikana. Tuotteet postitetaan kotiisi pientä postimaksua vastaan.

Joulua odotellessa…