Ilmoittautuminen avoimiin sarjoihin onnistuu helposti kotisivujemme ohjeiden avulla. Voit ilmoittautua kaikkiin tapahtumiin tai vain päiväkohtaisesti. Maksutapavalikoima Shopissa on erittäin laaja.

ePassi – Avoimien sarjojen osallistumisen koko viikoksi (5 suunnistusrataa) voit ostaa myös ePassilla. Tapahtuman löydät käyttöpaikkahaulla Fin5 2019 / Avoimet sarjat. Mikäli mahdollista, lähetä meille tieto ilmoittautumisesta sähköpostilla osoitteeseen fin5kuopiotahko@gmail.com, jotta voimme syöttää tietosi ilmoittautumisjärjestelmään etukäteen. Ilmoita spostissa nimi ja mahdollinen seura sekä suunnistuksen lisenssinumerosi. Seura- ja lisenssitieto ei ole välttämätön.

Fin5 Shopista voit vuokrata emitin ja ostaa muita Fin5-tuotteita. Kauppaan tulevat kaikki suunnistusviikolla tarvittavat palvelut.